vrijwilligers gezocht

Op zondag 19 november komen Sinterklaas en zijn pieten aan in Antwerpen en nemen zij hun intrek in het Sinterklaaskasteel.

Om ervoor te zorgen dat alles er piekfijn uitziet en dat de bezoekdagen vlekkeloos verlopen, is de hulp van veel vrijwilligers nodig. De werkzaamheden zijn heel divers; van directe hulp van de Sint tot decorbouwer of gastheer/-vrouw. Iedereen kan een steentje bijdragen.

Directe hulp van Sinterklaas kan je niet zomaar worden. Het is uitermate belangrijk dat je heel goed voorbereid bent voor deze superleuke taak behoorlijk te kunnen uitvoeren. Je bent minimum 16 jaar je kan minimum 4 dagen meewerken in het kasteel je bent enorm enthousiast om hier één groot feest van te maken. Vrijwilligersvergoeding wordt voorzien.

Klik hier om je op te geven als vrijwilliger in het Sinterklaaskasteel

 

Meer nieuws

Woensdag is promodag ...

Superleuk nieuws voor iedereen die het Sinterklaaskasteel wil komen bezoeken ? Kom je op woensdagnamiddag het Sinterklaaskasteel bezoeken, dan kan dit aan € 8...

Sinterklaascafé op 26/11 en 2/12

Opgelet:Het Sinterklaascafé is normaalgezien open in het weekend van 10 - 18 u, maar op volgende dagen zijn het aangepaste uren. Gelieve hier zeker met je...