Covid Safe Ticket

Naar aanleiding van de recente ministerraad, en in overeenstemming met de richtlijnen van de Overheid, voorzien we in het Sinterklaaskasteel een aantal extra maatregelen om jouw bezoek veilig te laten verlopen.

Toegang tot het Sinterklaaskasteel is hierdoor enkel mogelijk voor bezoekers (vanaf 12 jaar) met een Covid Safe ticket. Neem ook zeker je identiteitskaart mee ter controle. Onder de 12 jaar hoeft er geen CST voorzien worden.

Met een COVID-certificaat kan je naar een Covid Safe event in België. Er wordt dan de naam ‘COVID Safe Ticket’ gebruikt. Het Covid Safe Ticket is dus geen apart document, maar hetzelfde als je COVID-certificaat. Je COVID-certificaat wordt, naast je aangekochte toegangsticket, een extra toegangsvoorwaarde. Met zo’n Covid Safe Ticket kan je evenementen bijwonen, zonder dat je een mondmasker moet dragen en 1,5 meter afstand dient te houden.

Kinderen vanaf 10 jaar moeten, naar aanleiding van het laatste overheidsoverleg, een mondmasker dragen tijdens het bezoek. Het CST én het mondmasker zorgt ervoor dat je in de binnenruimtes geen 1,5m afstand moet houden.

We volgen uiteraard doorlopend de richtlijnen van de Overheid op, wat wil zeggen dat deze richtlijnen altijd gewijzigd kunnen worden. Eventuele wijzigingen zullen we via de gepaste kanalen verspreiden.

Lees zeker hier de FAQ rond het Covid Safe Ticket